Harples kinderen en volwassenen

Harples

Pauline geeft harples aan kinderen vanaf 7 jaar en aan volwassenen. Het leuke aan harpspelen is dat je meteen resultaat hebt; dus ook als je nog geen noten kunt lezen begin je meteen met spelen en leer je het notenlezen automatisch mee!

Voor beginnende harpspelers is een wekelijkse les het beste om de basis goed te leggen. Als dat eenmaal gelukt is, is het eventueel mogelijk om tweewekelijks les te volgen.

Voor volwassenen is het mogelijk een minutenkaart te kopen en de lessen af te spreken op die momenten die het beste uitkomen.

Het is niet noodzakelijk om je eigen harp aan te schaffen, want bij Harpsfeer kun je een harp huren.

De lessen worden gegeven bij Harpsfeer in Nieuwstadt en zijn in principe individueel. Wil je samen met iemand anders les, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

Pauline organiseert jaarlijks een leerlingenconcert voor familie en bekenden van leerlingen, waar de leerlingen in een informele sfeer onder het genot van een hapje en een drankje hun vorderingen ten gehore kunnen brengen.


Online lessen

Leerlingen die niet in de gelegenheid zijn om naar Nieuwstadt te komen, kunnen online les volgen middels skype, zoom of whats app. Het is dus geen belemmering als je buiten de regio of zelfs in het buitenland woont. Pauline spreekt vloeiend Engels en Duits.


Tarieven harplessen:

Tot 21 jaar: € 21,00 / 30 minuten, te betalen per maand.

Vanaf 21 jaar:

* 300 minuten leskaart € 262,50 te betalen bij aanschaf – 10 mnd geldig.


* Losse lessen:

30 minuten € 31,50

45 minuten € 47,50

60 minuten € 63,00


Uiteraard mag je altijd eerst een proefles nemen!
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, nunc est mi tristique consequat cubilia.